Asiakastarinat

20 vuoden kokemuksella olemme palvelleet asiakkaitamme useilla eri toimialoilla. Asiakkaamme koostuvat varsin tasaisesti oppilaitoksista, valtiohallinnon organisaatioista, kunnista sekä yrityksistä.

  Taksi Helsinki kouluttaa kuljettajansa verkossa

  Taksi Helsinki lähti rakentamaan digitaalista kuljettajakoulutusta, jossa Mediamaisteri oli mukana tarjoamassa verkko-oppimisalustan ja verkkokaupparatkaisun.

  Pelastusalalla pilotoidaan uutta sähköistä arviointisovellusta

  Mediamaisteri oli mukana kehittämässä pelastusalalle sähköistä arviointisovellusta osaamisen kartoitukseen ja pelastustoiminnan johtamiseen.

  JAMKin verkkopedagogiikka siirrettiin Pinjaan

  Jyväskylän ammattikorkeakoulussa eli JAMKissa on opiskelijoita noin 8500 ja henkilöstöä 700. JAMK tunnetaan paitsi kansainvälisyydestä ja aktiivisesta yhteistyöstä työelämän kanssa, myös monipuolisesta verkko-opetuksestaan.

  ePerehdytyksellä sujuvuutta rakennusalan koulutustoimintaan

  Mediamaisteri oli mukana kehittämässä uudenlaista ePerehdytys-järjestelmää, jolla sujuvoitettiin rakennusalan perehdytystoimintaa.

  Adeptus teki ketterän digiloikan koronan vauhdittamana

  Adeptus on vuonna 2001 perustettu asiantuntijatalo, joka tarjoaa myynnin ja johdon valmennuksia sekä välineitä henkilöstön kehittämiseen ja työelämän henkilöarviointeihin. Kaiken valmennustoiminnan keskiössä Adeptuksella on tunneäly.

  Tapojärven uusi mobiilisti toimiva verkkokoulutusympäristö

  Perehdyttämis- ja turvallisuuskoulutus saatiin Tapojärvellä nyt entistä helpommin ja joustavammin työntekijöiden saataville uuden e-learning -perehdytyksen ansiosta.

  Tukesin eTentti verkkokoulutusympäristö sähköisti paperitentit

  Turvallisuus- ja kemikaalivirasto (Tukes) halusi muuttaa käytäntöjään modernimpaan suuntaan ja päätti puolitoista vuotta sitten aloittaa projektin käytönvalvojien ja vastuuhenkilöiden paperitenttien sähköistämiseksi.

  Careeria vastaa toisen asteen ammatillisen koulutuksen murrokseen

  Careeria kehitti yhteistyössä Mediamaisterin kanssa sähköisestä oppimisympäristöstä entistä visuaalisemman ja toiminnallisemman.

  Tampereen korkeakouluyhteisön uusi verkko-oppimisympäristö

  Oppilaitosten yhdistämisprosessi piti sisällään myös digitaalisten oppimisympäristöjen yhdistämisen.

  Partiolaisten koulutustoiminnan digiharppaus

  Partiolaiset uudistivat verkkokoulutusympäristön vastaamaan paremmin tulevaisuuden tavoitteita.

  Satakunnan sydänpiirin koulutusympäristön uusi ilme

  Mediamaisteri mukana kehittämässä Satakunnan Sydänpiirin Verkkopuntari-koulutusympäristöä.

  Pohjantähden verkkokoulutusympäristö modernisoitiin

  Pohjantähti uudisti sähköistä koulutustoimintaa nykyaikaisella verkkokoulutusympäristöllä sekä tehokkaalla automaatiolla.

Tilaa uusimmat blogisisällöt
suoraan sähköpostiisi