"No eipä ole hinnalla pilattu"

Mediamaisterin hinta koostuu palvelun kuukausimaksusta ja oppimisalustan käyttöönoton kertakustannuksesta. Näillä saat käyttövalmiin verkko-oppimisalustan ja huippuosaavan palvelun.

PYYDÄ TARJOUS  
Lue lisää

Mediamaisteri LMS

Alk. 590 €/kk

+ käyttöönotto 4900 €

 • Brändiisi suunniteltu, käyttövalmis oppimisalusta
 • Räätälöity käyttöönottokoulutus
 • Valmiit kurssi- ja sisältömallipohjat
 • Rajaton määrä verkkokursseja
 • 4x asiantuntijan konsultointia vuodessa
 • Säännölliset versiopäivitykset
 • Rajaton asiakastuki pääkäyttäjille
PYYDÄ TARJOUS  
Lue lisää

mediamaisteri lms hinnoittelu

Tarvetta sisällöntuotannolle?

Halutessasi voit ulkoistaa verkkokoulutusten sisällöntuotannon meille. Pedagogiset toteutukset aina koulutusten käsikirjoituksista äänianimoituihin kokonaisuuksiin. Hinnat alkaen 6900 €.


Tutustu palveluun ➜

Opi luomaan verkkokursseja

Asiantuntijamme auttavat sinua muotoilemaan innostavia ja pedagogisesti eheitä verkkokursseja. Osta lyhyitä täsmäkoulutuksia tai laajempia sparrauskokonaisuuksia.Tutustu palveluun ➜

Ideoita ja käsipareja kuukausipalveluna

Kuukausipalvelun avulla saat ennakkoon varatun resurssin koulutustoimintasi kehittämiseen. Otamme kopin pienistä ja suurista tarpeistasi, jotta sinulle jää enemmän aikaa oppijoidesi palvelemiseen!


TUTUSTU PALVELUUN ➜

"Yhteistyö on sujunut todella mutkattomasti. Tavoitteemme sekä resurssien säästön että kohderyhmän tavoittamisen suhteen täyttyivät täydellisesti uuden verkkokoulutusratkaisumme myötä."

Janina Pohja, markkinoinnin asiantuntija

Kauppakeskus REDI
Lue koko asiakastarina  
janina-pohja-redi

Yli 250 asiakasta käyttää Mediamaisterin oppimisen palvelua

kiilto
posti
tokmanni
olympiakomitea
Talous_ja_nuoret_vaaka
oral elearning
redi e-learning
tampere-yliopisto
kehitysvammaliitto

Usein kysyttyä (FAQ)

Kuinka pian saan alustan käyttööni ja mitä käyttöönotto sisältää?

Tyypillisesti kaupanteon hetkestä kuluu 4-6 viikkoa siihen, että ikioma oppimisalustasi on täysin käyttövalmis. Käyttöönotossa nimeämme teille projektipäällikön, joka varmistaa että alustan käyttöönotto saadaan maaliin sovittujen kriteereiden ja aikataulun mukaisesti.

Käyttöönottoon sisältyy...

 • Kick-off -tapaaminen, jossa asetamme yhteistyölle tavoitteet ja sovimme projektin käytännön asioista
 • Alustan ulkoasun suunnittelu ja toteutus teidän graafisen ilmeen mukaisesti
 • Yksi valmis sisältömallipohja ja todistuspohja teidän brändiinne kustomoituna
 • Räätälöity käyttökoulutus sekä tarvittavat tukitapaamiset projektipäällikön kanssa
 • Kaikki alustavat asetukset valmiiksi: mm. kirjautumistapa, automaatiot, ilmoitukset, erikseen sovittavat integraatiot, jne.

Lisäksi runsaasti käytännön vinkkejä sekä apua pedagogisesti toimivan koulutusympäristön lanseeraukseen! Kysy lisää myynniltämme 🙌 

Mitä integraatioita oppimisalusta tukee?

Mediamaisterin oppimisalusta perustuu avoimeen lähdekoodiin, joten erilaisia rajapintoja on tarjolla runsaasti. Integraatioiden avulla dataa voidaan liikuttaa helposti sisäisten ja ulkoisten järjestelmien välillä.

Esimerkkejä yleisimmistä integraatioista ovat käyttäjä- ja suoritustietojen vieminen oppimisalustalta mm. verkkokauppaan, AD-tietokantaan, HR-järjestelmään, videopalveluun, CRM:iin, pätevyysrekisteriin ja oppilashallintojärjestelmään – ja takaisin.

Integraatiot hinnoitellaan erikseen ja ne toteutetaan joko käyttöönoton yhteydessä tai myöhemmin Kysy lisää erilaisista integraatiomahdollisuuksista.

Mitä kuukausimaksu pitää sisällään?

Oppimisympäristö myydään Saas-palveluna (Software as a Service). Kuukausittainen maksu kattaa siis kaiken mitä tarvitset jatkuvasti kehittyvän ja toimintavarman digikoulutustoiminnan ylläpitämiseen:

 • Tukipalvelu. Pääkäyttäjille suunnattu asiakastuki suomeksi ja englanniksi arkisin klo 7-17 välillä. Vinkki: tukipalvelu ei ole pelkästään ongelmatilanteita varten, vaan saat sieltä konsultatiivista neuvontaa sekä käytännön vinkkejä mm. työkalujen tehokkaampaan hyödyntämiseen. Tukipalvelun käyttöä ei myöskään ole rajattu, vaan kaikki ympäristön pääkäyttäjät saavat hyödyntää asiakastukea niin paljon kuin haluavat ilman lisäkuluja! 😍
 • Palvelintila ja sen ylläpito sekä päivittäiset varmuuskopiot
 • Säännöllinen tuotekehitys. Palvelu on jatkuvasti kehittyvää ja ympäristöstä julkaistaan vuodessa 2x uutta versiopäivitystä (versiopäivityksistä ei koidu erillisiä lisäkuluja)
 • Salattu https-yhteys ja yksilöllinen WWW-osoite palvelua varten
 • Palvelunseuranta. Jotta palvelun käyttö ja digitaalinen koulutustoimintasi kehittyisi tavoitteellisesti, järjestämme noin 2-4  asiantuntijan konsultaatiota vuosittain. Tapaamisissa seuraamme ympäristön kehittymistä ja käyttäjien palautteita, joiden pohjalta kehitämme palvelua tavoitteellisesti ja annamme asiantuntijan suosituksia oppimisympäristön käyttöön.

Kuinka tietoturva ja GDPR on otettu huomioon?

Tietoturva on Mediamaisterilla ensiarvoisen tärkeää ja noudatamme toiminnassamme EU-tietosuoja-asetus GDPR:n vaatimuksia. Mediamaisterin hallinnollista ja teknistä toimintaa auditoidaan vuosittain useamman turvallisuusviranomaisen toimesta.

Tietoturvatyö ja tietoturvakäytännöt pohjautuvat yrityksemme tietoturvapolitiikkaan ja siitä jäsennettyyn tietoturvasuunnitelmaan. Mediamaisterin tiedot, tietojenkäsittelyjärjestelmät ja -palvelut pidetään asianmukaisesti suojattuina sekä normaali- että poikkeusoloissa hallinnollisten, teknisten ja muiden toimenpiteiden avulla.

Järjestelmää valvotaan myös automaattisesti fyysisten palvelimien, levyjärjestelmän sekä verkon toiminnan osalta.

Onko alustan käyttöä rajoitettu esim. kurssien tai käyttäjien lukumäärän perusteella?

Mediamaisterin oppimisalusta skaalautuu tarvittaessa vaikka 100 000:lle käyttäjälle, eikä käyttöä ole rajattu käyttäjien tai kurssien lukumäärän mukaan. 😊

Alustaan sisältyy vakiona 50 GB levytilaa, joka riittää jo varsin hyvin useimpiin käyttötarpeisiin. Tarvittaessa on kuitenkin mahdollisuus ostaa lisälevytilaakin.

Kerro meille tarpeistasi, niin räätälöidään yhdessä teille sopiva paketti!

Onko alusta saavutettava?

Kyllä vain! 😊 Ympäristön saavutettavuus täyttää EU:n julkisyhteisöille asettaman AA-vaatimustason (WCAG-standardin mukaisesti).

Voit lukea lisää saavutettavuudesta blogistamme.

ILMAINEN OPAS

Helpotamme vertailu- ja valintaprosessiasi. Nappaa tästä ilmainen opas oppimisympäristön valintaan.

Lataa opas 
ostajan-opas