arrow-hero

Mukautuva ja brändisi näköinen oppimisalusta

Ei enää haukionkalaa. Helppokäyttöinen ja moneen tarpeeseen taipuva oppimisalusta tuo koulutustoimintaan lisätehoa ja tekee oppimisesta innostavaa.

KATSO HINNASTO  
Varaa esittely 
oppimisalusta-verkkokoulutus-mediamaisteri

Visuaalinen ja tehokas tapa perehdyttää ja kouluttaa

Toimivassa oppimisalustassa yhdistyvät nykyaikaiset verkkokouluttamisen käytännöt sekä brändisi vetovoima. Luo verkkokoulutuksilla ilmapiiri, jossa perehdytykset ja kurssit oikeasti halutaan suorittaa.

VARAA ESITTELY  

 

 

browser-navMilloin verkko-oppimisalusta on oikea valinta?

Henkilöstön perehdytys

Uutta väkeä lappaa sisään ovista ja ikkunoista? Siirrä perehdytys osittain tai kokonaan verkkoon ja rauhoita perehdytysjakso sekä itsellesi että uudelle työntekijälle.

Toistuvat koulutukset

Miksi järjestää kankeita ja aikaa vieviä lähikoulutuksia, kun saman tai jopa paremman lopputuloksen voi saavuttaa verkkokoulutuksella? Bonuksena saat suoritusmerkinnät talteen ja voit seurata oppimisen tuloksia.

Osaamisen kehittäminen

Putosiko pöydällesi henkilöstön osaamisen kehittäminen? Rakenna verkkoon kattava valikoima arvokasta opiskeltavaa ja seuraa kuinka tiimin osaaminen kehittyy harppauksin.

Tee oppimisesta interaktiivista ja innostavaa

Digitaalisuus tuo perehdytykseen ja koulutuksiin charmia. Verkkokoulutus tuo käyttöösi kymmenittäin sisältötyyppejä, joiden avulla luot tehokkaita kursseja käden käänteessä.

  • Yli 40 erilaista tehtävätyyppiä
  • Aktivoi opiskelijaa välitehtävillä ja kysymyksillä
  • Pisteytä tehtävät suoritusten perusteella
  • Hyödynnä valmiita sisältöpohjia

Kysy lisää sisältövaihtoehdoista 

Avaimet verkko-oppimisalustan elikkä LMS:n hyödyntämiseen

Valmiit kurssipohjat

Luo tasalaatuisia ja helposti muokattavia koulutuskokonaisuuksia muokattavien kurssipohjien avulla.

Näppärät hallintatyökalut

Seuraa kurssien ja perehdytysten edistymistä sekä oppimistuloksia helposti. Ajastetut ilmoitukset ja automaatio pitävät verkkokoulutuksen pyörät pyörimässä.

Interaktiiviset sisällöt

Tehosta oppimista tuomalla kursseihin koukuttavia sisältöjä. Kuka sanoi, että verkko-oppimisen tai vaikka lakisääteisten koulutusten pitäisi olla pakkopullaa?

Integraatiot ja lisäosat

Digitaalinen oppimisalusta voidaan yhdistää tärkeisiin ohjelmistoihin ja prosesseihin, jolloin mm. käyttäjä- ja suoritustiedot saadaan vietyä kätevästi muihin järjestelmiin.

Oppimisalustan integraatioista potkua koulutustoimintaan

Integraatiot muihin järjestelmiin tuovat lisää mahdollisuuksia muun muassa koulutustietojen seurantaan, kurssien myymiseen ja käyttäjätunnusten automaattiseen hallinnointiin. Tässä suosituimpia Mediamaisteriin kytkettyjä ohjelmistoja.

oppimisalusta-integraatiot

Yli 250 asiakasta hyödyntää Mediamaisterin oppimisen palvelua

Kiilto logo
Posti logo
Tokmanni logo
vapo
olympiakomitea
kehitysvammaliitto
ehyt
te-toimisto
tampere-yliopisto

"Uusi oppimisympäristömme on helppokäyttöinen, selkeä ja itsensä selostava. Nyt kuka tahansa työntekijä pääsee tarkistamaan milloin vain, että mitenkäs nämä turvallisuusasiat menivätkään juuri tällä työmaalla"

Mari Pilventö, toimitusjohtaja

Tapojärvi Oy
Lue koko asiakastarina  
mari-tapojarvi

Testaa, miten oppimisalusta sopisi teille.

Vastaa muutaamaan tarkoin valikoituun kysymykseen, joiden avulla arvioimme oppimisalustan soveltuvuutta organisaatiolle.

Tee testi

Täysi tuki oppimisalusta-asiakkaille

Oppimisalustan käyttäjänä saat Mediamaisterin ammattilaisten osaamisen avuksesi.

Asiakasvastaava

Sinulle nimetty asiakasvastaava huolehtii siitä, että oppimisalustan käyttöönotto sujuu jouhevasti. Toistuvissa check-upeissa asiantuntijamme kanssa saat käyttöösi viimeisimmät vinkit ja päivitykset oppimisalustaan.

Valmiit sisältöpohjat

Oppimisalustan hyödyntäminen on paljon helpompaa, kun kaikkea ei tarvitse luoda tyhjästä. Saat käyttöösi valmiin valikoiman sisältö- ja kurssipohjia, joita voit hyödyntää verkkokoulutuksissa niin kuin parhaaksi näet.

Tukimateriaalit

Tenkkapoo-tilanteissa löydät vastaukset yleisimpiin kysymyksiin ohjesivustoltamme. Voit myös lähettää tiketin asiakaspalveluumme, jolloin kaivamme vastaukset tuossa tuokiossa.

ILMAINEN OPAS

Nappaa vinkit verkko-oppimisympäristön valintaan

Lataa opas 
lms ostajan opas