Vaikuttavaa verkkokouluttamista -webinaaritallenne 8.4.2020

Kirjoittanut Isto Laapio 31.3.2020 11:24:11

Tämän hetken tilanne on laittanut monet eri tapahtumat ja tilaisuudet ns. pakotettuun digiloikkaan eikä koulutus- ja opetustoiminta tee tähän poikkeusta. Esimerkiksi kokonaisen lähikoulutuksen toteuttaminen verkkokoulutuksena vaatii kosolti suunnittelua ja oikeita työvälineitä. Toisaalta verkon yli tapahtuva koulutus tuo mukanaan mukavia hyötyjä, kun koulutuksen sitominen tiettyyn aikaan ja paikkaan katoaa.

Pidimme 8.4.2020 Vaikuttavaa verkkokouluttamista- webinaarin, jossa suosittu kouluttajamme Mira Perämäki (kuvassa) kertoi mitä on syytä huomioida, kun koulutuksia aletaan toteuttaa verkossa. Webinaari tallenne on katsottavissa tämän blogipostauksen lopussa. Webinaari on suunnattu sinulle, josmira_400_400

  • Suunnittelet toteuttavasi tai toteutat koulutuksia verkkoon
  • Mietit kuinka verkkokoulutuksiin saisi lisää vaikuttavuutta
  • Mietit mikä edesauttaa opiskelijoiden oppimista verkko-opiskelussa

Tallenteen aikana on luvassa käytännönläheisiä vinkkejä ja esimerkkejä, joista jokainen voi hyötyä verkkokoulutuksien toteuttamisessa.

KATSO WEBINAARITALLENNE  

Aiheet: Verkkokouluttaminen, verkko-oppiminen

Iloa & inspiraatiota

Julkaisemme tällä palstalla ajankohtaisia uutisia verkko-oppimisen maailmasta. Kerromme alan mielenkiintoisista tapahtumista, projekteista ja ihmisistä.

Liity blogimme seuraajaksi:

Viimeisimmät