Futural Skills on eEemeli 2018 -kilpailun paras e-oppimisratkaisu!

  17. huhtikuuta, 2018     Mikko Toriseva

b_unnamedeEemeli 2018 -kilpailun yrityssarjan parhaaksi e-oppimisratkaisuksi valittiin Mediamaisterin ja Tawastan kehittämä Futural Skills -tuote. 

eEemeli on valtakunnallinen laatukilpailu, jossa etsitään vuosittain parhaita digitaalisia oppimisratkaisuja. 

Perusteluja: "Futural Skills on monipuolinen työkalu ammatillisen käytännön osaamisen seurantaan koulussa, työpaikalla ja vapaa-ajalla huomioiden erilaiset oppijat sekä monipuolisten käyttömahdollisuuksiensa että yksilöllistettävien tavoitteiden kautta. Tuotteessa kiteytyy sekä kilpailun teema että ajankohtaisuus - tuote vastaa ammatillisen koulutuksen reformin haasteisiin yhdistäen opiskelijat, opettajat ja työpaikkaohjaajat samalle alustalle. Raati kiittää tuotteen monipuolisuutta sekä käytettävyyttä: omaa osaamistaan voi dokumentoida niin tekstinä, äänenä kuin videonakin ja mobiilipohjaisuutensa ansiosta tuote on helposti saavutettavissa eri toimintaympäristöissä."

Kiitos myös kaikille Mediamaisterin näyttelyosastolla käyneille! Mukavia ja innostavia keskusteluja monen eri tahon kanssa ja toivottavasti ajatuksia avaavia ideoita ja ehdotuksia myös saatu liikkeelle oppimisen ja osaamisen kehittämisen saralla. 

Suosituimmat kirjoitukset

Opas verkko-oppimisympäristön valintaan

Lataa opas