Oppimisen analytiikkaa - Intelliboard työkalun kokeilumahdollisuus asiakkaillemme

Kirjoittanut Isto Laapio 7.4.2020 10:54:50

Ymmärrettävistä syistä verkko-opiskelu on suositumpaa kuin ehkä koskaan. Tämän johdosta Intelliboard inc. ja Mediamaisteri tarjoavat kaikille Mediamaisterin SaaS -palvelun piirissä oleville asiakkaille mahdollisuuden kokeilla Intelliboardin tarjoamaa oppimisen analytiikka -palvelua 31.5.2020 asti.  Intelliboard on käytössä yli 3000:lla eri oppimisalustalla ympäri maailman ja miljoonat käyttäjät ovat hyötyneet sen tarjoamasta analytiikasta. Kokeilujakso on maksuton. 

                   Videolla lyhyt esittely Intelliboard-työkalusta (englanniksi).

Käytännössä Intelliboardin avulla saadaan oppimisympäristön tapahtumista visuaaliseen muotoon puettua dataa, jota voidaan hyödyntää niin opiskelijoiden, opettajien kuin hallinnoijien toiminnan tukemisessa ja koko opetustoiminnan kehittämisessä. Olisiko sinusta kiinnostava tietää, että mitkä ovat oppimisympäristösi suosituimmat kurssit? Tai millaisten opiskelusisältöjen parissa opiskelijat viettävät eniten aikaa? Intelliboardin avulla nuo onnistuvat ja vielä paljon enemmän.

Miten saan otettua Intelliboardin käyttöön oppimisympäristössäni?

Jos olet Mediamaisterin SaaS-palvelun piirissä niin ota yhteyttä alla olevan painikkeen kautta ja täytä pyydetyt tiedot. Asennamme Intelliboard-lisäosan oppimisympäristöösi ja konsultoimme sen käyttöön. Kokeilujakso päättyy 31.5.2020, jonka jälkeen Intelliboardin käyttöä saa jatkaa halutessaan maksua vastaan. 

Ilmoittaudu Intelliboardin kokeiluun tästä

Iloa & inspiraatiota

Julkaisemme tällä palstalla ajankohtaisia uutisia verkko-oppimisen maailmasta. Kerromme alan mielenkiintoisista tapahtumista, projekteista ja ihmisistä.

Liity blogimme seuraajaksi:

Viimeisimmät