Webinaari  

Hyvinvointialueet tulevat – onko oppimisympäristösi valmis?

Keskitetty oppimisympäristö on paras tapa varmistaa hyvinvointialueen henkilöstön osaaminen nyt ja tulevaisuudessa. Uudistettu oppimisympäristö tarjoaa samalla mahdollisuuden oppimiskokemuksen parantamiseen sekä esimerkiksi perehdytyksen, eettisen ohjeiston ja tietoturvakoulutuksen vaikuttavampaan toteuttamiseen.

Vierainamme keskustelemassa aiheesta:
Anu Salhoja, koulutuskoordinaattori, Pirkanmaan sairaanhoitopiiri
Hanna Raunio, koulutussuunnittelija, Pirkanmaan sairaanhoitopiiri

Webinaari järjestettiin 11/2022 ja on nähtävissä tallenteena.

anu-salhoja-pirkanmaan-sairaanhoitopiiri

Anu Salhoja

Työskentelen koulutuskoordinaattorina osaamisen kehittämisyksikössä Pirkanmaan sairaanhoitopiirissä. Tehtäviini kuuluu henkilöstön lääkehoidon osaamisen kehittäminen ja varmistaminen verkko-oppimisympäristössä.

hanna-raunio-pirkanmaan-sairaanhoitopiiri

Hanna Raunio

Toimin koulutussuunnittelijana osaamisen kehittämisyksikössä Pirkanmaan sairaanhoitopiirissä, jossa käytämme oppimisalustana Moodlea. Tuen verkko-oppimisen kehittämistä organisaatiossa hallinnoinnin, suunnittelun sekä oppijan näkökulmasta.

Outi mv

Outi Aalto

Toimin Mediamaisterilla projektipäällikkönä. Tuen ja varmistan käyttöönotto- sekä kehitysprojektien tavoitteellista läpiviemistä toimien aktiivisessa yhteistyössä asiakkaiden ja yhteistyöverkostojen kanssa.

Miksi hyvinvointialue ansaitsee oman oppimisympäristön?

Oppimisen järjestelmien käyttäjämäärä kasvaa HVA-siirtymän myötä merkittävästi, joten oppimisalustan, koulutusten ja käyttäjä- sekä suoritustietojen hallinnan rooli korostuu. Hallittu siirtymä hyvinvointialueen oppimisalustaan turvaa myös elintärkeät LOVE-koulutukset sekä jatkuvan osaamisen ylläpidon ja kehittymisen.

hyvinvointialue-webinaari-nainen