Syksyn webinaarisarja alkaa - tervetuloa mukaan!

Kirjoittanut Mikko Toriseva 27.9.2016 12:01:54
Löydät minut täältä:

 

webinaari_10.jpg

Suosittu webinaarisarjamme käynnistyy  4.10.2016 klo 13 verkkokurssien suunnittelun ja tausta-analyysin merkeissä.

Osallistujille ilmaiset tietoiskumaiset webinaarit on suunnattu opettajille ja kouluttajille, jotka työskentelevät Moodlen ja MaisteriLMS:n parissa.

Syksyn pääteemana paneudumme portaittain kurssien suunnitteluun ja niiden rakentamiseen:

Lokakuun iloksi: Liikkeelle lähtö ja tausta-analyysin toteutus

Ensimmäisessä webinaarissa ilmiöpohjaista oppimista tutkinut Kauno Riihonen kertoo tausta-analyysin merkityksestä ja sen hyödyntämisestä kurssien luomisessa.

Tausta-analyysin tavoitteena on kartoittaa kaikki verkkokurssin tuottamiseen vaikuttavat taustatekijät, jotta itse suunnittelu ja toteutus sujuisivat paremmin.

Tausta-analyysin tuloksena saadaan verkkokurssin alustava käsikirjoitus, jossa määritellään verkkokurssin aihe, kohdeyleisö, käyttötapa- ja tarkoitus sekä tavoite. Pohditaan verkon tuomaa lisäarvoa ja sitä miten verkkoa olisi tarkoitus hyödyntää.

Marraskuussa: Opintojakson rakenne ja pedagogiset mallit

Toisessa webinaarissa pureudutaan siihen, minkälaisia pedagogisia sisältöratkaisuja kurssissa on mahdollista käyttää ajatellen kohderyhmää.

Joulukuussa: Sisällöntuotannon työkalut pedagogiseen sisältöön liittyen

Joulukuun webinaarissa tarkastellaan kurssin sisällön rakentamiseen liittyviä työkaluja. Esittelyssä mm. kognitiiviset, konstruktiiviset ja sosiaaliset työkalut.

Webinaarien aikataulu:
  • Lokakuu: tiistai 4.10.2016 klo 13.00-13.45
  • Marraskuu: tiistai 1.11. 2016 klo 13.00-13.45
  • Joulukuu: tiistai 13.12.2016 klo 13.00-13.45

Tervetuloa mukaan! Varaa paikkasi ja osallistu webinaareihin.

Lisätietoja:

Webinaarisarja on kaikille osallistujille ilmainen. 

Verkkokokoushuone aukeaa 15 min ennen varsinaista luentoa ja luennon jälkeen on varattu aikaa vapaalle keskustelulle ja kysymyksille. Kouluttajana toimii opettajana työskentelevä Kauno Riihonen.

Ilmoittautuminen viimeistään kolme päivää ennen verkkoluentoa, saat sähköpostitse lisäohjeita ja osallistumislinkin Adobe Connect -verkkokokoukseen. Osallistumiseen riittää nettiyhteys ja kone. Mobiililaitteille voi ladata Adobe Connect -sovelluksen.

 

Aiheet: Sisällöntuotanto, verkkokoulutus

Iloa & inspiraatiota

Julkaisemme tällä palstalla ajankohtaisia uutisia verkko-oppimisen maailmasta. Kerromme alan mielenkiintoisista tapahtumista, projekteista ja ihmisistä.

Liity blogimme seuraajaksi:

Viimeisimmät