Tarjoa verkkokoulutuksiasi verkkokaupassa

  26. syyskuuta, 2019     Isto Laapio

Haaveiletko myyväsi verkkokoulutuksia verkkokaupan välityksellä? Tai olisiko verkkokursseillasi kysyntää myös muissa organisaatioissa? Verkko-opiskelu on nykyaikainen ja ekologinen tapa opiskella ja viime vuosina verkkokursseja myyviä palveluntuottajia on syntynyt kasvavassa määrin. Teknisten laitteiden ja tietoliikenneyhteyksien kehittyessä kynnys opiskella verkossa on entisestään madaltunut. Markkinoilla on useita alustoja ja ratkaisuja, joiden avulla koulutuksia voidaan tuottaa ja myydä eteenpäin. Miten luodaan teknisesti toimiva ja ketterä yhteys verkko-oppimisympäristön ja verkkokaupan välille?

verkkokoulutusYksi vaihtoehto tuottaa teknisesti toimivia, visuaalisesti tyylikkäitä ja pedagogisesti valmiiksi jäsenneltyjä verkkokursseja on Pinja LMS. Tuotettujen verkkokurssien myymisen tueksi  voidaan integroida Futural verkkokauppa, joka on Mediamaisterin sisaryhtiön Tawastan kehittämä ratkaisu. Lukuisat eri organisaatiot käyttävät sitä verkkokurssien myymiseen. Verkkokaupan perusominaisuuksiin kuuluvat kattavat hakukoneoptimoinnin työkalut aina laadukkaan asiakaspalvelun mahdollistaviin ominaisuuksiin asti.

Miksi verkkokauppa integraatio kannattaa?

  • Verkkokauppaintegraatio tarjoaa mahdollisuuden myydä kursseja niin, että asiakkaan on mahdollista aloittaa opiskelu välittömästi kurssin maksettuaan. 
  • Käyttäjätunnuksen muodostuminen voidaan automatisoida, jolloin tunnuksia ei tarvitse tehdä käsin. Samoin käyttäjätunnuksien voimassaoloaika voidaan ajastaa.
  • Verkkokursseja voidaan ostaa toiselle henkilölle. Näin esimerkiksi esimies voi ostaa työntekijöilleen verkkokurssin antamatta maksuvälinettä työntekijöille lainaan. 
happy_woman_500x334

Futural verkkokauppa perustuu Magento teknologiaan, joka on yksi maailman suosituimmista verkkokauppa-alustoista. Verkkokauppa voidaan rakentaa graafiselta ilmeeltään täysin asiakkaan brändin mukaiseksi. Verkkokaupan hinnoittelu koostuu asennusmaksusta ja kiinteästä SaaS-mallin kuukausihinnoittelusta.

Kiinnostuitko? 

Voisiko sinulla olla tarve verkkokaupalle ja olisit kiinnostunut kuulemaan lisää? Ota yhteyttä alla olevasta painikkeesta ja pyydä aiheesta demoa.

VARAA DEMO  

Suosituimmat kirjoitukset

Opas verkko-oppimisympäristön valintaan

Lataa opas