Mediamaisteri LMS - vaikuttavampaa verkkokouluttamista

  7. toukokuuta, 2019     Isto Laapio

Mediamaisteri lanseerasi alkuvuodesta pitkän tuotteistusprosessin jälkeen uuden käyttöliittymän (entiseltä nimeltään Pinja LMS). Verkko-oppimisympäristön käyttökokemus ja visuaalinen ulkoasu ovat yhä tärkeämmässä roolissa niin kouluttajalle, joka luo kursseja, kuin opiskelijallekin. Tämän ympärille lähdimme kehittämään mahdollisimman helppokäyttöistä käyttöliittymää verkko-oppimisympäristöön.

Mediamaisterin verkko-oppimisympäristö perustuu Moodle -teknologiaan, sisältäen sen parhaat ominaisuudet sekä toivotuimmat lisäosat yhdistettynä helppokäyttöiseksi ja visuaalisen selkeäksi käyttöliittymäksi.

Avoimeen lähdekoodiin perustuva Moodle on maailman käytetyin verkko-oppimisympäristö, ja Moodlea käyttää yli 150 miljoonaa loppukäyttäjää globaalisti.

Alla oppimisalustamme tärkeimmät ominaisuudet:

Visuaalinen ja nykyaikainen, brändin mukainen teema ja ulkoasu

 1. Mediamaisteri LMS muokataan tyylikkäästi teidän organisaation brändin mukaiseksi
 2. Simppeli navigaatio helpottaa käyttöä, käyttöliittymä on räätälöitävissä tarpeiden mukaan
  Pinja-Record-thumb

 

Kurssi- ja H5P -sisältöpohjat

 1. Valmiilla kurssipohjilla luot kurssin vaivatta, ja kurssiasetukset ovat valmiiksi säädettynä
 2. H5P -sisällöntuotantotyökalulla luot helposti interaktiivista ja tyylikästä sisältöä
 3. H5P -sisältöpohjilla digitalisoit materiaalit helposti ja valmiit sisällöt ovat graafisesti yhtenäiset
 4. Lue lisää kurssi- ja sisältöpohjista tästä 

H5P LMS KUVA

Kattavat raportoinnin, analytiikan ja suorituksen seurannan työkalut

 1. Mediamaisterin tuottamat lisäosat ryhmäkohtaiseen raportointiin ja osaamisen analytiikkaan
 2. Sisäänrakennettu tekoäly löytää mahdolliset väliinputoajat ja liian vaikeat kysymykset
 3. Suorituksen- ja edistymisen seurantatyökaluilla opiskelija ja kouluttaja tietävät missä mennään

Onko teidän organisaation verkko-oppimisympäristö päässyt vanhentumaan? Tuntuuko, että tehokkaan verkko-oppimisen esteenä on liian tekninen käyttöliittymä tai että sisällön tuottaminen aiheuttaa vaikeuksia? Mediamaisterin käyttöliittymä on helppokäyttöinen ja tyylikäs. H5P -sisällöntuotantotyökalulla kuka tahansa pystyy luomaan interaktiivista sisältöä hetkessä.

Mediamaisterin oppimisalusta on kehittynyt käyttöliittymän lisäksi myös organisaation toimintaa tukevilla toiminnoilla, joista on suuresti hyötyä asiakkaillemme. Toimiva oppimisympäristö mahdolllistaa rutiinien automatisointia ja käyttöliittymän mukautumista toteutettavan sisällön mukaan. Toiminnoissa esimerkiksi voidaan automatisoida käyttäjäryhmiä käyttäjän tietoihin perustuen. Tällä mahdollistetaan, että voimme ohjata käyttäjille suoraan juuri sellaisia kursseja, joista he hyötyvät omassa työssään.

Mediamaisteri LMS käyttöliittymään voidaan lisätä myös näppärä asiasanoihin perustuva haku. Yhdelle kurssille voidaan määrittää useita asiasanoja jolloin käyttäjä voi helposti klikata valmiita hakusanoja, joiden alta löytyvät kiinnostavat kurssit helposti.

Oppimisympäristö perustuu Moodlen avoimeen lähdekoodiin, jolloin laajennettavuus lukuisilla Moodlen tarjoamilla lisäosilla on helposti mahdollista. Tämä on tärkeää, kun tulevaisuudessa mietitään oppimisympäristön uusia ominaisuuksia ja niiden hyötyjä koko organisaation oppimiseen.

Ota yhteyttä jo tänään ja varaa alta demo!

OTA YHTEYTTÄ ➜

Suosituimmat kirjoitukset

Opas verkko-oppimisympäristön valintaan

Lataa opas