Miten Pinja verkko-oppimisympäristön käyttöönotto tapahtuu?

Kirjoittanut Isto Laapio 11.9.2019 9:27:17

Haluaisitko päivittää nykyisen verkko-oppimisympäristön moodle teknologiaan perustuvaan Pinja LMS:ään, mutta mietit mitä kaikkea käyttöönotto tuo mukanaan? Uuden projektin käynnistäminen voi kuulostaa työläältä. Kenellä on tänä päivänä aikaa ylimääräisille palavereille? Keskeisessä roolissa onnistuneessa verkko-oppimisympäristön käyttöönotossa on laadukas projektinhallinta

Pyrimme tekemään projektista sellaisen, joka työllistää asiakasta vain projektia edistävien palaverien muodossa. Tässä lyhyt kuvaus siitä, kuinka Pinja LMS:n käyttöönotto tapahtuu:

1. Projektin aloituspalaveri 


Kun verkko-oppimisympäristö on päätetty hankkia niin seuraavana on vuorossa projektin aloituspalaveri. Tässä palaverissa määritellään yhdessä asiakkaan kanssa graafiset ja tekniset linjaukset. Jos organisaatiolla on käytössä entuudestaan moodle teknologiaan perustuva eLearning ratkaisu niin tällöin vanhat kurssit ja muut sisällöt voidaan tuoda osaksi uutta Pinjaa. Myös SCORM -pakettien muodossa olevat oppisisällöt voidaan tuoda uuteen Pinjaan. Lisäksi projektin aloituspalaverissa käydään läpi projektisuunnitelma Mediamaisterin projektipäällikön johdolla. Suunnitelma kattaa käyttöönoton jokaisen vaiheen aina tulevaan käyttöönottokoulutukseen asti. Aloituspalaverin jälkeen me aloitamme verkko-oppimisympäristön rakentamisen ja sinä voit keskittyä omaan työhösi. 

blogi_kadet_340

2. Tarvittavat katselmoinnit


Projektin aloituspalaverin jälkeen sinun ei tarvitse osallistua muuhun kuin tarvittaviin verkko-oppimisympäristön graafisen ilmeen ja käyttöliittymän katselmointeihin. Katselmoinneissa tutustutaan graafisen suunnittelijamme tekemään luonnokseen verkko-oppimisympäristöstä. Visuaalinen ilme ja navigaatioratkaisut rakennetaan tukemaan oppimisympäristön käyttötarkoitusta ja asiakkaan brändiä. 

3. Käyttöönottokoulutus


Pinja toimitukseen sisältyy verkko-oppimisympäristön hallinnoijille suunnattu 3,5 tunnin mittainen käyttöönottokoulutus. Käyttöönottokoulutuksessa tutustutaan verkko-oppimisympäristön yleisimpiin toiminnallisuuksiin. Tarvittaessa käyttöönottokoulutusta voidaan räätälöidä organisaation osaamistason mukaan. Käyttöönottokoulutus järjestetään ensisijaisesti asiakkaan tiloissa. Palveluihimme kuuluu myös verkkopedagogisia koulutuksia toimivan verkkokurssin rakentamisen tueksi. Näillä koulutuksilla voidaan syventää organisaation verkkopedagogista osaamista ja tukea verkko-oppimisympäristön maksimaalista hyödyntämistä. 

Käyttöönoton jälkeiselle ajalle Pinja käyttöönottoon kuuluu suomen- ja englanninkielinen tukipalvelumme, joka auttaa, neuvoo ja opastaa mielellään arkisin klo 8 - 17 välisenä aikana. Viimeisimmässä asiakastyytyväisyysmittauksessa tukipalvelumme sai mukavan NPS lukeman 77,6, jota voidaan pitää erinomaisena lukemana. 

Varaa demosessio Pinja lms verkko-oppimisympäristöstä


Kiinnostaako sinua Pinja verkko-oppimisympäristö? Tai haluatko kuulla millaisia mahdollisuuksia verkko-oppiminen voisi tarjota koulutuksiisi? Varaa Pinja demo ja anna meidän auttaa sinua onnistumaan! Demon kesto on noin 20 minuuttia ja se voidaan järjestää kasvotusten tai verkkokokoustyökalun avulla. 

PYYDÄ DEMO  

blogi_kangas_600

Aiheet: Pinja

Iloa & inspiraatiota

Julkaisemme tällä palstalla ajankohtaisia uutisia verkko-oppimisen maailmasta. Kerromme alan mielenkiintoisista tapahtumista, projekteista ja ihmisistä.

Liity blogimme seuraajaksi:

Viimeisimmät