Mediamaisteri mukana käynnistämässä Microsoft Teamsin ja Moodlen integraatiota

  14. elokuuta, 2019     Isto Laapio

Mediamaisteri aloittaa yhdessä Microsoftin ja Tampereen Ammattiopiston TREDUN kanssa Microsoft Teams työkalun ominaisuuksien tuomisen osaksi Moodlea ja Pinja LMS:ää. Integraation tavoitteena on yhdistää Microsoft Teamsin yhteisöllistä oppimista tukevat toiminnallisuudet kiinteäksi osaksi Moodlen tarjoamia mahdollisuuksia. Näin saadaan yhdistettyä kahden suositun digiopetukseen käytettävän työkalun parhaimmat puolet yhdeksi toimivaksi kokonaisuudeksi. 

“Teamsin ja Moodlen yhdistämisestä on tullut useita kyselyitä asiakkailtamme, joten odotamme paljon tältä yhteistyöltä”, Mediamaisterin myyntijohtaja Ville Koiviola hehkuttaa.

Myös Microsoft on saanut runsaasti kyselyitä Teams - Moodle integraatioon liittyen ja vihdoin konkreettinen kehitystyö voidaan aloittaa. Erityisen ilahduttavaa on se, että mukana on myös TREDU tarjoamalla opettajien käytännönläheisiä kehitysideoita. Näin varmistetaan, että integraatiosta saadaan oikeasti arkea helpottava kokonaisuus, jossa voittavat niin opettajat kuin opiskelijat. 

Kuva

Alustavasti integraatio on tarkoitus pilotoida vuoden 2019 loppuun mennessä. Tavoitteena on, että vuoden 2020 keväällä saataisiin valmiiksi toimiva kokonaisuus, josta hyötyisivät Moodlea ja Microsoft Teamsia käyttävät organisaatiot ympäri Suomen. Ole kuulolla!

Lue aiheesta lisää: https://osaava.tredu.fi/2019/08/13/tredu-microsoft-ja-mediamaisteri-kehittavat-yhdessa-teamsin-ja-moodlen-integraatiota/

Tutustu LMS -oppaaseemme

Integraatiota odotellessa voit tutustua kirjoittamaamme oppaaseen, jossa käsitellään verkko-oppimisympäristön hankintaan liittyviä seikkoja. Verkko-oppimisympäristön hankkiminen on iso päätös ja me haluamme auttaa sinua onnistumaan siinä. Nauti vinkeistämme ja lataa opas alla olevasta linkistä.

         LATAA LMS-OPAS

Suosituimmat kirjoitukset

Opas verkko-oppimisympäristön valintaan

Lataa opas