Menestystarinat rakennetaan yhdessä

Kirjoittanut Mikko Toriseva 17.3.2017 klo 10.43.59
Löydät minut täältä:

 itk_workshop.png

ITK-päivillä juhlistetaan pian satavuotista Suomea ja kootaan yhteen digitaalisen koulutuksen ja oppimisen pitkän linjan kehittäjiä ja edelläkävijöitä saman katon alle. Mediamaisterin porukka on mukana tänä vuonna näytteilleasettajana, sekä kahden workshopin järjestäjänä.

ITK-konferenssin avajaispäivänä 5.huhtikuuta aamupäivällä Mediamaisterin workshopissa pohditaan ”Mistä on hyvät sisällöt tehty?”.  Verkkokoulutuksen sisällöntuotannon työkaluissa on todella runsaasti valinnanvaraa ja workshopissa käydään läpi H5P:n, Articulate Storylinen ja iSpringin ominaisuuksia ja eroja. Käytännön tuntumaa osallistujat saavat helppokäyttöisestä H5P:stä, joka toimii integroituna Moodlessa ja MaisteriLMS:ssä. Workshop on informatiivinen ja tiivis paketti. Osallistujat pääsevät luomaan H5P:llä  interaktiivisia ja visuaalisia kokonaisuuksia.

Iltapäivällä puolestaan jatketaan oppimisen analytiikan parissa: Analytiikka tukee ja kehittää opiskelijalähtöistä opetusta. Kuinka sitä siis tulisi hyödyntää ja miten se virtaviivaistaa opettajien ja opiskelijoiden arkea?

Esittelemme Mediamaisterin uusimman yhteistyökumppanin IntelliBoardin ratkaisuja opiskelun ja sen ohjauksen todellisuuteen analytiikan avulla. Intelliboardin kehitysjohtaja Tonya Riney kertoo presentaatiossaan englanniksi, kuinka analytiikka avaa aivan uusia mahdollisuuksia verkko-opiskeluun.

Sen lisäksi Lappeenrannan teknillisen yliopiston opetusteknologiasuunnittelija Mika Pulkkinen puolestaan kertoo organisaationsa kokemuksista analytiikkapalvelun käyttöönotosta ja alkutaipaleen tunnelmia.

Aamupäivän eli sisällöntuotannon workshopin paikat ovat jo valitettavasti täynnä, mutta analytiikan puolella on vielä muutamia paikkoja vapaana.

Tervetuloa mukaan, voit ilmoittautua analytiikan workshoppiin tästä.

Huom. Jos et pääse paikan päälle Aulangolle, niin esityksiä voi seurata live-lähetyksinä osoitteessa:

https://mediamaisteri.kurssi.tv/lives/mediamaisteri-live/

Workshoppien ja livelähetyksien aikataulut keskiviikkona 5.4.2017:

Klo 10-13. Mistä on hyvät sisällöt tehty?

Klo 13-17. Oppimisen kehittäminen analytiikan avulla

Voit myös katsoa presentaatiot tallenteina MaisteriTV:ssä ITK-päivien jälkeen.  

Mediamaisteri toivottaa kaikille inspiroivaa konferenssia, toivottavasti tapaamme joko messuosastollamme (321) tai workshoppien aikana.

 

Huhtikuussa 26.4.2017 klo 15.00-15.30 on mahdollisuus oppia lisää analytiikan hienouksista, kun Mediamaisteri ja IntelliBoard järjestävät yhteisen webinaarin Suomen eOppimiskeskuksen kevään 2017 webinaarisarjassa. Lue lisää webinaaritarjonnasta ja ilmoittaudu mukaan. 

Ennakkoon ilmoittautuneet saavat webinaaritallenteen ja muut mahdolliset webinaariaineistot webinaarin jälkeen sähköpostitse.

Aiheet: moodle, lms, verkkokoulutus

Iloa & inspiraatiota

Julkaisemme tällä palstalla ajankohtaisia uutisia verkko-oppimisen maailmasta. Kerromme alan mielenkiintoisista tapahtumista, projekteista ja ihmisistä.

Liity blogimme seuraajaksi:

Viimeisimmät