Mediamaisteri mukana ITK:ssa – ilmoittaudu workshopiin!

Kirjoittanut Anne Kuokkanen 21.2.2019 14:10:48

Mediamaisteri on jälleen mukana ITK-konferenssissa ITK_ilmoittauduHämeenlinnassa 20.-22.3.2019. Keskiviikkona 20.3. pidämme workshopin klo 10-13 eri järjestelmien käytöstä opetuksessa. Ilmoittaudu mukaan ilmaiseen työpajaan tästä tai tekstin alla olevassa linkissä.

Tässä kuvaus workshopin sisällöstä:

Ensin oppiminen, sitten järjestelmät - Make learning great again

Eperusteet, O365, Moodle, oppilashallinto, Futural Skills, Google, eHoks, OpenEducat, Koski....

Opetukseen tarjotaan laaja kirjo erilaisia uusia järjestelmiä jo käytössä olevien lisäksi. Tämän kaiken keskellä kokonaisuuden hahmottaminen vaikeutuu kun suunnitellaan järjestelmien optimoitua käyttöä opetuksen arjessa ja resurssien tarkoituksenmukaista käyttöä.

Mitä pitäisi tehdä missäkin ja miten järjestelmät liittyvät toisiinsa? Tehdäänkö samoja asioita eri järjestelmissä ja putoaako joku asia järjestelmien väliin? Entä mitä pitäisi automatisoida ja mitä tehdä käsin? Mitä ostaa ulkopuolelta ja mitä tehdä itse? Mihin kohtaan on järkevä tehdä integraatioita? Missä ovat suurimmat aikasyöpöt ja laaturiskit? Mihin kehitysresurssi kannattaisi laittaa, jotta voitaisiin keskittää resurssit opettamiseen ja oppimiseen?

Näihin vaikeisiin kysymyksiin etsitään vastausta tässä työpajassa sekä paneudetaan siihen miten kokonaisuus tulee suunnitella, jotta se palvelee opetusta parhaiten.

Ensin esitellään avoimen lähdekoodin oppimisen hallinnan kokonaisratkaisu oppimisympäristöistä oppilashallintojärjestelmään. Sen jälkeen pienryhmissä keskustellaan suurimmista haasteista, onnistuneista ratkaisuista ja uusista ideoista. Lopuksi tehdään yhteenveto pienryhmien keskustelujen tuloksista.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Ilmoittaudu workshopiin tästä >

Tervetuloa myös näyttelyosastolle kuulemaan uudistetun LMS-ratkaisumme Pinjan ominaisuuksista. Näyttelyosastolta löydät meidät tutusta paikasta ständiltä 321.


Nähdään Aulangolla!

Aiheet: oppimisympäristö

Iloa & inspiraatiota

Julkaisemme tällä palstalla ajankohtaisia uutisia verkko-oppimisen maailmasta. Kerromme alan mielenkiintoisista tapahtumista, projekteista ja ihmisistä.

Liity blogimme seuraajaksi:

Viimeisimmät