Mediamaisterin ITK-näyttelyosaston ohjelmaa

Kirjoittanut Mikko Toriseva 4.4.2017 11:54:04
Löydät minut täältä:

 itk2017-1.png

Mediamaisterin näyttelyosastolla ITK-päivillä on tänäkin vuonna luvassa tuotepaljastuksia sekä yhteistyökumppaneita. 

 

 

MaisteriLMS:n uusi käyttöliittymä

MaisteriLMS -verkko-oppimisympäristön uusi hieno käyttöliittymä lanseerataan ITK:n yhteydessä 6.-7.4.2017 Hämeenlinnassa. Pääset tutustumaan uuteen käyttöliittymään näyttelyosastollamme nro 321. 

Käyttöliittymää on kehitetty asiakaspalautteen perusteella ja asiakkaat pystyvät jatkossa entistä enemmän itse vaikuttamaan käyttöliittymän toiminnallisuuksiin. Käyttöliittymä on luonnollisesti responsiivinen eli se huomioi käyttäjien erilaiset päätelaitteet automaattisesti. 

LMS3_etusivu.jpg

Karuselli (oletuselementti) - Kuvat, tekstit ja linkitykset määriteltävissä asetuksista asiakkaan toimesta. Asiakas voi kytkeä karusellin käyttöön/pois käytöstä.

Grid-katalogi (oletuselementti) - Kuvat, tekstit ja linkitykset määriteltävissä asetuksista asiakkaan toimesta. Laatikkojen määrällä ei ylärajaa. Asiakas voi kytkeä gridin käyttöön/pois käytöstä.

Tulossa - Asiakkaalle mahdollisuus luoda/muokata itse linkkejä yläreunassa navi-alueella.

Futural Skills - Tawasta

Torstaina 6.4. näyttelyosastollamme on vierailijana kumppanimme Tawasta, joka esittelee Futural Skills -tuotettaan. 

Futural Skills -reaaliaikainen mobiilityökalu oppimisen seurantaan niin tutkinnon osien, työssäoppimisen kuin näyttöjen osalta.

Järjestelmä mahdollistaa tehokkaan vuorovaikutuksen opiskelijan ja opettajan/ohjaajan välillä. Selkeät näkymät ja mittarit kuvaamaan opetussuunnitelman (OPS) "suomeksi".

Tawastaa ja Futural Skills -palvelua esittelemässä Petri Jäminki, Tawasta.

Action Track - Team Action Zone

Perjantaina 7.4. näyttelyosastollamme on vierailijana kumppanimme Team Action Zone, joka mukana myös eOppimiskeskuksen eEemeli-kilpailun finalisteissa. 

Action Tracin ja MaisteriLMS:n välille ollaan tekemässä myös integraatiota, jolla Action Tracin uudet hienot ominaisuudet saadaan toimimaan aiempaa tiiviimmin yhdessä oppimisympäristön kanssa. 

Action Track -palvelua esittelemässä Kari Laurila ja Tommi Haakana, Taz Oy.

Maisterilaiset

Näyttelyosastoltamme löydät torstain ja perjantain aikana maisterilaisista ainakin pari Villeä, Tonin ja Kimmon. Tapahtumassa mukana myös Marja ja Tiina. 

Tervetuloa juttelemaan!

Aiheet: moodle, lms, verkkokoulutus

Iloa & inspiraatiota

Julkaisemme tällä palstalla ajankohtaisia uutisia verkko-oppimisen maailmasta. Kerromme alan mielenkiintoisista tapahtumista, projekteista ja ihmisistä.

Liity blogimme seuraajaksi:

Viimeisimmät