MaisteriLMS (2018)

Kirjoittanut Mikko Toriseva 26.9.2017 12:00:19
Löydät minut täältä:

Working Hard-1-979660-edited.jpgOletko jo lukenut oppaamme verkko-oppimisympäristön hankintaan liittyen?

Oppaassa on pohdittu yksilön aktiivista ja kokonaisvaltaista oppimista sekä verkko-oppimisen roolia osaamisen kehittämisessä. Lisäksi korostamme oppaassa organisaation tarpeiden määrittelemisen merkitystä, koska vain tällä voidaan varmistaa oikeanlaisen ratkaisun löytäminen. Näiden lisäksi on hyvä miettiä, minkälaisia asioita liittyy toimittajan valintaan järjestelmän toimittajariippumattomuuteen sekä jatkuvaan kehitystyöhön.

Meidän tarjoamamme ratkaisu on nimeltään MaisteriLMS, joka pohjautuu Moodle -verkko-oppimisympäristöön ja on 100 % yhteensopiva Moodlen kanssa. MaisteriLMS on enemmän kuin pelkkä Moodle. Olemme tuoneet palveluun asiakaspalautteen perusteella muutamia keskeisiä lisäpalveluja sekä kehittäneet erityisesti käyttöliittymää helpommaksi käyttää ja visuaalisesti miellyttävämmäksi. Teknisen järjestelmän lisäksi tarjoamme MaisteriLMS -järjestelmää kokonaispalvelulla, joka sisältää järjestelmän teknisen käyttöönoton ja käyttöönottoon kiinteästi liittyvät lisäpalvelut, joita ovat esimerkiksi koulutuspalvelut sekä eritasoiset sisällöntuotannon palvelut.

MaisteriLMS:n näkyvin osa-alue on kehittämämme PINJA-käyttöliittymä. Tällä uudella käyttöliittymällä tarjoamme ainutlaatuisen käyttökokemuksen ja helpotamme käytännön tasolla käyttäjien arkea. Eniten positiivista palautetta PINJA-käyttöliittymässä on saanut Opettajan/ohjaajan työvälineet -lohko, johon on koottu keskeisimmät ja eniten tarvittavat asetukset ja toiminnallisuudet.

Yhtenä erittäin mielenkiintoisena ominaisuutena PINJA-käyttöliittymän mukana tulemme tarjoamaan asiakkaille User tours -ominaisuuden, jolla voi rakentaa kurssikohtaisen opastetun kierroksen. Ensimmäistä kertaa kurssille kirjautuva opiskelija saa näin käytännön ohjauksen kurssin läpikäymiseen.

mRaportointi-toiminnallisuudella pystytään seuraamaan osastokohtaisesti työntekijöiden suorituksia. Tämä toiminnallisuuden olemme toteuttaneet erityisesti yritysten tarpeisiin. Oppimisen analytiikkaan olemme tuoneen yhteistyökumppanin (IntelliBoard) -analytiikkaratkaisut.

Videoiden käyttö yleistyy tällä hetkellä hyvin voimakkaasti osana oppimisprosesseja. Ubicast -videopalvelulla voimme tarjota monipuolisen ja toimivan ratkaisun kiinteänä osana MaisteriLMS -järjestelmää. Palvelu toimii suoraan LMS:n sisältä.

Asiakkaiden omaan sisällöntuotantoon tarjoamme välineeksi H5P:n, jolla pystyy helposti toteuttamaan interaktiivisia, visuaalisia ja mediarikkaita sisältöjä. Esimerkiksi interaktiiviseen videoon voi rakentaa oppimispolun havainnollistaen haluttuja yksityiskohtia.

Pelillistämiseen ja ”ulkona oppimiseen” MaisteriLMS tulee tarjoamaan integraation Action Track -järjestelmän kanssa.

Näistä ja monista muistakin MaisteriLMS:n ominaisuuksista tulemme jatkossa kertomaan lisää, joten seuraa blogiamme ja viestejämme. 

MaisteriLMS demoympäristö: https://maistericloud.com


Digitaalisen oppimisen menestystarinat kirjoitat sinä. Me autamme.

Aiheet: verkkokoulutusympäristö, lms, verkkokoulutus

Iloa & inspiraatiota

Julkaisemme tällä palstalla ajankohtaisia uutisia verkko-oppimisen maailmasta. Kerromme alan mielenkiintoisista tapahtumista, projekteista ja ihmisistä.

Liity blogimme seuraajaksi:

Viimeisimmät